Ignis Értékmentő Kft.

Hírek

sisak_70

Új elnök a Magyar Azbesztmentesítők Szövetségének élén.

 
Hanvai Zsombort választották elnöknek a Magyar Azbesztmentesítők Szövetség (MASZ) 2017.05.05.-i tisztújító közgyűlésén, az alelnök Czap Zoltán és Six Éva lett míg a felügyelőbizottság elnöke Zellei János a szövetség ügyvivője pedig Csernela Ágnes maradt.
További információ és letölthető sajtóközlemény ITT

www.azbesztmentes.hu

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Közlekedési múzeum Azbeszteltávolítási munkálatok:


A híreket rendszeresen figyelők tisztában vannak a Liget felújítási munkálatai során felmerült folyamatos civil szervezetek által „hátráltatott” illetve ellenőrzött megnyilvánulásokra. Ily módon cégünk is fokozott figyelmet kapott a Közlekedési múzeum azbeszteltávolítási munkája során. Természetesen mi minden esetben a törvényi és környezetvédelmi előírásoknak megfelelően jártunk el.

Íme néhány hírportál cikke az eseményekről:

 .hu
"Miután felmérték az épületeket, az A3-as épületrészben az azbeszt tartalmú elemeket elkeríttették és védőfóliával látták el, majd elkezdték szakszerű eltávolításukat a komoly tapasztalatokkal rendelkező Ignis Kft. bevonásával.”
Cikk: Klikk ide

.hu
"Aggódnak a civilek a városligeti azbeszt miatt"
Cikk: Klikk ide    Video: Klikk ide