Ignis Értékmentő Kft.

Tűzkármentesítés   

1989-ben elsőként hozta Magyarországra az ÉRTÉKMENTÉST az IGNIS KFT. mely napjainkban is a vezető szanálócég hazánkban.
Cégünk működésének elmúlt 30 évében azt tapasztaltuk, hogy a tűzeseteknél gyakran a kár mértékét nem a közvetlenül megsemmisült, elégett berendezések vagy épületek határozták meg, hanem a tűz másodlagos, kémiai hatása miatti károk.
Azaz a berendezések nagyobb része nem a tűz fizikai hatása miatt semmisül meg, hanem kis idővel később, főként a korróziós folyamatok miatt. Ez a folyamat ráadásul "alattomos", a hőterhelés megszűnése után a relatív nedvességtartalommal, az eltelt idővel és a környezetben lévő agresszív anyagokkal elegyedve fejti ki eróziós hatását.

Műanyagok égéséből / PVC (kábelek szigetelése) 

kloridion szabadul fel,
+
páratartalommal elegyedve   (épület nedvességtartalma)

sósavat alkot

koroziót okoz   
                      ...az összes szabad fémfelületen, mint pl: elektromos berendezésekben, alkatrészekben, gépekben, gyártósorokon, csarnok acélszerkezetén és az épületeken belül. Itt jön az IGNIS ÉRTÉKMENTŐ KFT. egyedi technológiájának jelentősége! Mert a mikroelektronikától az épület szerkezetekig a tűzben közvetlenül megsemmisülteken kívül, általában mindent ugyan olyan állapotba tudunk visszaállítani, amilyen a káresemény előtt volt!

Szolgáltatásain tüzkár esetén:

Az IGNIS ÉRTÉKMENTŐ KFT. a mentesítést és helyreállítást a lehető leggyorsabban végzi el, így Ön időt és költséget takarít meg, a termelés illetve a munka pedig a lehető legrövidebb időn belül újra indulhat. Általánoságban a szanálási költségek a berendezések új értékének 10-25%-át teszik ki. Szíves megkeresése esetén az IGNIS ÉRTÉKMENTŐ KFT. szakemberei készséggel állnak rendelkezésére, részletes tájékoztatást adnak Önnek széles tevékenységi kőrünkről.


Elérhetőségeink..